VSAU
Electronic Library

     
     

Details

Методические указания для выполнения лабораторных работ по курсу "Технология хлебопекарного производства" для специальности № 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Воронеж. гос. аграр. ун-т; [сост. : Т. Н. Тертычная, В. И. Манжесов, Е. Е. Курчаева, М. Г. Сысоева, Н. Н. Мироненко]. — Воронеж: ВГАУ, 2005 — 29 с.: ил. — <URL:http://catalog.vsau.ru/elib/marc/m29120.doc>.

Record create date: 8/25/2008

Subject: Хлебопекарное производство; ПШЕНИЧНАЯ МУКА; ХЛЕБ

UDC: 664.64.002.2

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if administrator prepare required files Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
SL VSAU Local Network All Download
-> Internet All

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics