Card | Table | RUSMARC | |
Методические указания для выполнения лабораторных работ по курсу "Технология хлебопекарного производства" для специальности № 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Воронеж. гос. аграр. ун-т; [сост. : Т. Н. Тертычная, В. И. Манжесов, Е. Е. Курчаева, М. Г. Сысоева, Н. Н. Мироненко]. — Воронеж: ВГАУ, 2005 — 29 с.: ил. — <URL:http://catalog.vsau.ru/elib/marc/m29120.doc>.Record create date: 8/25/2008 Subject: Хлебопекарное производство; ПШЕНИЧНАЯ МУКА; ХЛЕБ UDC: 664.64.002.2 Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if administrator prepare required files
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
SL VSAU Local Network | All | |||||
Internet | All |
Document usage statistics
Document access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |