VSAU
Electronic Library

     
     

Details

Методические указания для выполнения контрольных работ по Биохимии пищевых производств для студентов технологического факультета (заочной формы обучения / Воронеж. гос. аграр. ун-т; [сост.: О. Б. Мараева, Е. Ю. Ухина, А. Л. Лукин]. — Воронеж: ВГАУ, 2007 — 20 с. — <URL:http://catalog.vsau.ru/elib/marc/m35326.doc>.

Record create date: 7/22/2008

Subject: БИОХИМИЯ; ЖИРЫ; Пиво; ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ; ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА; САХАРА; СВЕКЛОСАХАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО; Солод

UDC: 664:577.1+663:577.1

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if administrator prepare required files Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
SL VSAU Local Network All Download
-> Internet All

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics