Card | Table | RUSMARC | |
Методические указания для выполнения контрольных работ по Биохимии пищевых производств для студентов технологического факультета (заочной формы обучения / Воронеж. гос. аграр. ун-т; [сост.: О. Б. Мараева, Е. Ю. Ухина, А. Л. Лукин]. — Воронеж: ВГАУ, 2007 — 20 с. — <URL:http://catalog.vsau.ru/elib/marc/m35326.doc>.Record create date: 7/22/2008 Subject: БИОХИМИЯ; ЖИРЫ; Пиво; ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ; ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА; САХАРА; СВЕКЛОСАХАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО; Солод UDC: 664:577.1+663:577.1 Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if administrator prepare required files
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
SL VSAU Local Network | All | |||||
Internet | All |
Document usage statistics
Document access count: 0
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |