VSAU
Electronic Library

     
     

Details

Методические указания к выполнению курсовой работы по дисциплине "Товароведение и экспертиза мясных и рыбных товаров" для студентов по специальности 351100 - "Товароведение и экспертиза товаров" / Воронеж. гос. аграр. ун-т; [сост.: Г. А. Пелевина, И. Н. Семенова]. — Воронеж: ВГАУ, 2006 — 18 с. — <URL:http://catalog.vsau.ru/elib/marc/m32004.doc>.

Record create date: 8/26/2008

Subject: МЯСО; РЫБА; ТОВАРОВЕДЕНИЕ РЫБНЫХ ТОВАРОВ; ЭКСПЕРТИЗА МЯСА; ЭКСПЕРТИЗА РЫБЫ; ТОВАРОВЕДЕНИЕ МЯСНЫХ ТОВАРОВ; КУРСОВАЯ РАБОТА

UDC: 637.5.04/.07+664.95

LBC: Ч448.0,252.42

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if administrator prepare required files Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
SL VSAU Local Network All Download
-> Internet All

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics