Mode: For a past period of time For all time by years For all time by quarters For all time by months |
Толмачева, Т. А. Технология отрасли: технология кондитерских изделий [Электронный ресурс] / Т. А. Толмачева, В. Н. Николаев. — 2-е изд., стер. — Санкт-Петербург: Лань, 2022 — 132 с. — Книга из коллекции Лань - Технологии пищевых производств. — <URL:https://e.lanbook.com/book/243017>. — <URL:https://e.lanbook.com/img/cover/book/243017.jpg>.
Period | Read | Copy | Open | Total | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Year 2024 | Quarter 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Quarter 2 | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
Quarter 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Quarter 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Total | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 |