Mode: For a past period of time For all time by years For all time by quarters For all time by months |
Охрименко, О. В. Основы биохимии сельскохозяйственной продукции [Электронный ресурс] / О. В. Охрименко. — 2-е изд., стер. — Санкт-Петербург: Лань, 2021 — 448 с. — Книга из коллекции Лань - Технологии пищевых производств. — <URL:https://e.lanbook.com/book/156618>. — <URL:https://e.lanbook.com/img/cover/book/156618.jpg>.
Period | Read | Copy | Open | Total | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Year 2024 | Quarter 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 |
Quarter 2 | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
Quarter 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Quarter 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | |
Total | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 |