Mode: For a past period of time For all time by years For all time by quarters For all time by months |
Сафронова, Т. М. Сырье и материалы рыбной промышленности [Электронный ресурс] / Т. М. Сафронова, В. М. Дацун, С. Н. Максимова. — Санкт-Петербург: Лань, 2021 — 332 с. — Книга из коллекции Лань - Технологии пищевых производств. — <URL:https://e.lanbook.com/book/164941>. — <URL:https://e.lanbook.com/img/cover/book/164941.jpg>.
Period | Read | Copy | Open | Total | |
---|---|---|---|---|---|
Last day | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Last 30 days | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Last 365 days | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 |
All time | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 |