VSAU
Electronic Library

     
     

Details

Методические указания для проведения лабораторно - практических занятий по курсу "Биохимия пищевых производств" для студентов 5 курса технологического факультета / Воронеж. гос. аграр. ун-т ; [сост.: О. Б. Мараева, Е. Ю. Ухина, А. Л. Лукин, А. В. Стуруа]. — Воронеж: ВГАУ, 2006 — 25 с. — <URL:http://catalog.vsau.ru/elib/marc/m31822.doc>.

Record create date: 8/25/2008

Subject: АМИНОКИСЛОТЫ; БЕЛКИ; БИОХИМИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ; ВИТАМИНЫ; Крахмал; ЛИПАЗЫ; ЛИПИДЫ; НУКЛЕИНОВЫЕ КИСЛОТЫ; УГЛЕВОДЫ; ФЕРМЕНТЫ

UDC: 664:577.1+577.1:664

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if administrator prepare required files Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
SL VSAU Local Network All Download
-> Internet All

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics